Wij voelen ons verantwoordelijk voor de bewustwording op het gebied van duurzame groei van mens en organisatie en voor de verspreiding van gezonde ambitie. Verkopen is namelijk nog nooit zo leuk geweest.

We verdiepen ons in de wereld van de jou als klant, de maatschappij en de ontwikkelingen op de markt. Zo proberen we onze dienst LeadIn zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat jij en je bedrijf wil. We leren van alle onze klanten, hoe we kunnen verbeteren. Iedere keer weer. En samen met jou zorgen wij voor groei met een glimlach.

Onze experts zijn afgestudeerd op doelgroepen, marktveroveraars met LinkedIn, gek en gefocust op nieuwe, zakelijke relaties. Wij weten dat gevraagd worden aan de ene kant en pro actief de markt opgaan aan de andere een interessante balans is. Maar wij zijn goed in het bewaken van deze balans. Dat blijkt ook uit de vele klanten die we ondersteunen: de Bijenkorf, Xerox, Porsche en OfficeCentre, maar ook een paar onbekendere merken.

Online Marketing Fabriek is marktleider op het gebied van LinkedIn leadgeneration. We leveren leads en zorgen voor groei. Daar zijn we best trots op.

chocolalala

ook zin aan wat chocolalala?

Stuur een berichtje en maak de volgende zin af: ‘word jij ook zo blij van choco-la-la-la, dan…’

Online Marketing Fabriek

André, Aniek, Fred, Godfried, Jorrit, Sanne, Maarten, Sander en Wouter