Wat wil jij worden? In onze fabriek kan je bijna worden wat je wilt. Dat is ook het mooie van een groeiend bedrijf en de vrijheid die je krijgt.

Wil je met klanten als Porsche, de Bijenkorf of Sligro werken en online het verschil maken? We zijn op zoek naar jouw talent, verborgen of niet, en de allerbeste versie van je zelf. Ervaring in de online wereld is niet nodig, we gaan voor jou als persoon - en verrijken je met trainingen en cursussen! Dus app even naar ons…

Ooit de skyline Nieuwegein gezien?

Ooit de skyline Nieuwegein gezien?

Ok, de mooiste plek is voor jou!

Ok, de mooiste plek is voor jou!

Online campagnes en meer…

Online campagnes en meer…

 

campagne manager

Wil jij een volgende stap maken in de online wereld en wil je jezelf ontwikkelen? Dan krijg je bij Online Marketing Fabriek alle ruimte om dat te doen. Online marketing, sales, campaining, LinkedIn marketing, lead generation, targeting en automation: we doen het allemaal. Wij groeien dit jaar met dubbele cijfers en zoeken jou om onderdeel te worden van dit succes.

Dus zie jij je passen in bovenstaande beschrijving en voel je je al een beetje campagne manager?

Wat doet Online Marketing Fabriek?

Online Marketing Fabriek is een jong, dynamisch bedrijf met out-of-your-comfort zone diensten. Online Marketing Fabriek fungeert als een externe marcom afdeling voor kleine en grotere bedrijven. Ons product is het realiseren van ‘groei’ (leads en deals) voor opdrachtgevers. In het model van Ansoff zitten wij voornamelijk boven de lijn. Online Marketing Fabriek blijft zichzelf uitdagen door nieuwe richtingen binnen de marketing te zoeken en zo mensen op een persoonlijke en creatieve manier te benaderen. We zijn afgestudeerd op doelgroepen, verliefd op campagnes en gek op de salesfunnel.

Wat wordt jouw rol als online campagne manager

Als campagne manager bij Online Marketing Fabriek ondersteun je de klant op alle online fronten en kan je je ontwikkelen tot een volwaardige marketing en sales professional. Online en offline. Je werkt actief mee aan online campagnes, maar ook in het wild sta je je mannetje (danwel ‘vrouwtje’). ‘Nurturing’ wordt je middle name en klanten gaan online van je houden. Je deinst niet terug om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Je kijkt vooruit, je durft soms het podium te pakken en je proost op een vrijdagmiddag met ons op een geslaagde week 🍻.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een ambitieus team;

  • Een werkomgeving waar men elkaar motiveert;

  • De mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi resultaat;

  • Een uitdaging in combinatie met de nodige gezelligheid;

  • Je werkt direct met interessante klanten, groot en klein;

  • Een werkomgeving met vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid;

  • Diverse trainingen om jezelf te ontwikkelen tot een betere jij van jezelf;

  • Groei en ontwikkeling en realistische doorgroei mogelijkheden.

Whats next…

Dus hou je van online en maak je offline het verschil? Dan is Online Marketing Fabriek voor jou wellicht een inspirerende werkomgeving.

Een CV kan je sturen, maar geen lange lølmotivatie brief, daar hebben we geen tijd voor. Wij gaan voor de persoon. Voor enthousiaste geesten en actieve mensen die durven!

Ennuh… solliciteren is bij ons een koffie drinken, dus stuur even een bericht en kom langs. Wij zorgen voor de chocola.