Laat je bedrijf groeien...

no.lead.no.pay

LeadIN zorgt voor groei van je organisatie, meer leads en omzet!

edited.jpg

leads en deals

Ons product LeadIn wordt aan de ene kant geroemd en aan de andere kant is het berucht. Het haalt je marktstrategie uit de comfort zone, want alleen zo maak je een kwalitatieve groei mogelijk. Als leadgeneration experts targeten wij potentiële klanten, daar waar ze online ‘rondhangen’ - op LinkedIn. Met een breed aantal LinkedIn oplossingen leveren wij leads die jouw business laat groeien. LinkedIn leadgeneration. 100% AVG-proof. Zoals het hoort. Sweet-as-a-lead!

doelgroep

potentiële klanten

Bijna alle potentiële relaties en klanten staan op LinkedIn. Dus als jij weet, wie je ideale klant is en aan welke karakteristieken deze voldoet, dan kunnen wij met LeadIn deze doelgroep bereiken. Wij leveren leads en potentiële klanten voor jouw organisatie.

target

LeadIn Targeting

Op LinkedIn targeten we jouw doelgroep - op een pro actieve manier. We nemen het heft liever in eigen handen dan afwachten of er iemand klikt op bepaalde zoekwoorden. LeadIn target de doelgroep met een campagne, pro-actief en persoonlijk.

funnel

Conversie resultaat

Clicks en views zijn fijn, maar zonder een effectief resultaat blijven het cijfermatige metrics. LeadIn heeft een gemiddelde contact conversie van 10 tot 20%. Het levert in combinatie met persoonlijke opvolging leads en prospects.


Marketing gaat veel over clicks, views en visitors, maar de organisatie vraagt om groei, innovatie en nieuwe klanten. Dat is ook de reden waarom we met LeadIn prospect-en resultaatgericht zijn.

Wat we niet doen

Als online buro hangen we het Internet niet vol met advertenties en wachten we op de zoekende mens. Hoop is geen strategie. De markt met potentiële klanten is vele malen groter!

→ reactieve advertenties

→ inbound marketing

→ gericht op clicks en views

→ doelgroep is ‘search’ mensen

→ online en automatisch

→ gebaseerd op hoop en geloof

→ lage conversie

→ creëert teleurstelling

wat we wel doen

Pro actief targeten wij met LeadIn jouw doelgroep om potentiële klanten te krijgen. In combinatie met persoonlijk opvolging bereiken we de hoogste conversie. 100% AVG-proof!

→ pro actieve targeting

→ outbound marketing

→ opbrengst leads en prospects

→ gericht op jouw specifieke doelgroep

→ persoonlijk, met impact

→ data driven en gericht op resultaat

→ hoge conversie naar leads

→ je blij en gelukkig maken

IMG_2471.jpg

resultaten bij klanten

Wij hebben verschillende klanten, uit diverse sectoren. Leadgeneration voor groot en klein. Maar ze hebben ook iets bijzonders gemeen: de ambitie om kwalitatief te groeien en een bijzondere focus op nieuwe klanten. En overtuigt dat LeadIn een waardevolle aanvulling is op hun marketing en sales.

ledyears

Ledyears

Ledyears is als specialist van infrastructurele informatiesystemen gericht op de lokale overheid. LeadIn brengt hen in contact met potentiële afnemers binnen gemeenten.

leadconversie 41,6%

Karmac

Karmac Digital

Karmac is specialist op het gebied van digitaliseren. Gericht op o.a. HRM’ers organiseren zij in-house events. LeadIn zorgt voor bezoekers ofwel leads.

contactconversie 29,7%

Hoofdkantoor Sligro

Sligro Food group

Sligro is als grootste grossier van Nederland dé leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij targeten de DMU en nodigen hen uit in de vestiging.

leadstijging 225,9%

RTL Nederland

RTL Nederland

RTL Z organiseert jaarlijks het grootste MKB Ondernemers-congres voor 2500 ondernemers. LeadIn zorgt voor strategische partners en leveranciers.

lifetimevalue 45,0%


in contact

kletskop.png

Online Marketing Fabriek levert marketing en sales oplossingen met de focus op bedrijfsgroei en omzetstijging. Dat doen wij een ietsie pietsie anders dan normaal. Zeg maar het Roodkapje verhaal, zoals de Wolf het vertelt. Benieuwd naar de vijf feiten die je nog niet wist over Roodkapje? Of ben je stiekem nieuwsgierig naar hoe wij groei zien voor jouw bedrijf?

De kletskoppen en chocolalala liggen klaar.

whitepaper leadgeneration
 

Online Marketing Fabriek BV
Archimedesbaan 22
3439 ME Nieuwegein
telefoon 085 1302166

info@onlinemarketingfabriek.nl
maak een afspraak

kvk nummer 55222560
BTW nummer NL851614218B01

 
OMF kantoor