Internationaal zakendoen

Hoe mooi je aanbod ook is, zonder bereik naar de potentiële doelgroep wordt het niks. Met de LinkedIn-oplossing LeadIn benaderen wij met specifieke campagnes elke B2B-doelgroep voor je bedrijf. Om dit contactmoment daarna verder uit te bouwen tot een gekwalificeerde lead. Zo realiseer je groei en creëer je omzetstijging op een structurele professionele manier. Internationaal zaken doen vraagt om de juiste benadering.

internationaal zakendoen

LinkedIn en LeadIn leadgeneration zorgt voor een effectieve verkoopbenadering in het buitenland. Online Marketing Fabriek ontwikkelt campagnes op LinkedIn die niet alleen zenden, maar juist faciliteren in gesprekstof.

Klanten als Sligro en Porsche zijn je voorgegaan, maar ook minder bekende bedrijven met een internationale ambitie ondersteunen wij hierin.

Linkedin en Leadin als verkoopkanaal

Met LinkedIn en LeadIn leadgeneration ligt de wereld aan je zakelijke voeten. Segmenteren en targeten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

adobe-spark-post.jpg

LinkedIn en Leadin

“LinkedIn is het enige online platform waar zoveel potentiële klanten te vinden zijn”.

LinkedIn is als online Rolodex de plek om in contact te komen met nieuwe klanten. Met LeadIn leadgeneration kan je ideaal internationaal segmenteren.

Neem een LeadIn abonnement om groei voor je organisatie te waarborgen: meer klanten, meer omzet!

adobe-spark-post.jpg

doelgroep en klanten

Hoe groot is de internationale markt, in waarde en aantal bedrijven? Hoe bereik je de ideale doelgroep?

Internationaal de gewenste doelgroep bepalen. Klanten zoeken in specifieke sectoren, in bepaalde regio’s, op bedrijfsgrootte, in contact komen met specifieke functies, ligt allemaal in de mogelijkheden.

 

Internationaal business development

Welke landen zijn mogelijke exportlanden of met welke partners in het buitenland wil je graag samenwerken? Wij brengen je in contact. Business development op het hoogste niveau.

groeimarkten

Internationaal zakendoen. Makkelijker kunnen we het niet maken…

Doelgroep schets

  • Wil je weten hoe groot je potentiële markt is?

  • Welke landen of regio’s zijn interessant?

  • Wat voor een sectoren zijn aantrekkelijk?

  • Benieuwd naar je share-of-market?

    ontvang een korte doelgroep schets

Laat je gegevens achter en wij sturen het je toe.

naam *
naam

Andere vragen, neem dan contact op.