Wij zitten op Marketing

Als online marketing buro ondersteunen wij organisaties op het gebied van marketing en communicatie. Dat kan voor een specifiek project zijn of voor een aantal dagdelen per week. Geen uurtje-factuurtje advisering of gewoon doen wat men vraagt, maar samen werken, op zoek naar de werkelijke uitdaging, om doelen te bereiken en resultaat te behalen.

Marketing is telling the world you're a rock star

 

Wat leveren we?

Marketing begint bij zingeving: waar doen we het allemaal voor? Wat is het doel, de markt, de propositie en wie is je klant? Wat is de behoefte en welk probleem los je op? Allemaal belangrijke vragen binnen de marketing.

Marketing gaat over mensen! Want bedrijven kopen niks. En omdat keuzes en beslissingen bij mensen voor een groot deel emotioneel worden aangestuurd, is marketing gedragskunde en meer ‘neuro’ geworden (Byron Sharp).

Zie ook onze 15 kleurrijke marketing waarden.

Marketing houdt zich bezig met het overbrengen van de waarde van een merk, product of dienst aan de markt, een potentiële doelgroep. Vaak is het doel om zo veel mogelijk van de betreffende producten of diensten te verkopen. Marketingactiviteiten kunnen ook gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid, een goed imago of het vergroten van de omzet.

 

Op welke bijzondere manier

Onze marketing activiteiten worden geleverd door een duo-team, een senior marketeer en een junior marketeer. Samen zorgen zij met jou voor resultaat. Het bijzondere is dat de junior eigenaar is van het marketing project. Wij geloven in de nieuwe generatie, dat zorgt voor verfrissende oplossingen en inspirerende ideeën voor ‘volwassen’ vraagstukken.

Onze junior marketeer laat zich namelijk niet stoppen door dingen die onmogelijk lijken. Zo proberen we te kijken door de ogen van de jonge generatie naar een vraagstuk om toegang te krijgen tot de creatieve ideeën en werkende marketing oplossingen die er toe doen. 

Voor advies, hands-on, disruptieve en start-up marketing vormen we jouw marketingafdeling op afstand, die resultaat dichtbij brengt.

Laten we een koffie doen dan vertellen we daar meer over.