nieuwe leads in een paar stappen

Het genereren van nieuwe klanten of het aanknopen van interessante relaties is belangrijk voor elke organisatie of instelling. Groei in kwaliteit en omzet is geen keuze tenslotte. Het genereren van leads kan eigenlijk op twee manieren:

reactief en proactief

Online Marketing Fabriek en LeadIn doen het 20:80, dus 20% op de reactieve manier en 80% proactief. Wij bieden een ideale mix van LinkedIn leadgeneration oplossingen aan, die jouw organisatie laat groeien, nieuwe klanten brengt. Het maakt jou en jouw bedrijf blij!

85% van je toekomstige klanten zitten op LinkedIn.

Leadgeneration op LinkedIn omdat het nergens anders beter kan. Met LeadIn haal je het beste uit LinkedIn en het levert concrete potentiële leads. Élke doelgroep bevindt zich binnen de ongeveer acht miljoen LinkedIn’ers in Nederland. Doe je zaken in het buitenland? Geen probleem, die markt kent LinkedIn en LeadIn ook. En 100% AVG-proof!

 
onderzoek en resultaat
 

Data informed: LeadIn gaat uit van de potentiële klant, de doelstelling en verwachte resultaten.

→ Target driven: Potentiële klanten targeten met een passende campagne en deze converteren in leads.

→ Nurture culture: Leads continue kwalificeren, opvolgen en vastleggen, om er een deal van te maken.

 

doelgroep

Wij onderzoeken jouw markt, geven de grootte en sweet-spots aan, analyseren je doelgroep en zetten verwachtingen uit. We berekenen de conversies op basis van onze ervaring en de verkregen data uit andere campagnes.

Wat is het type klant waar je graag aan tafel wilt zitten? Één potentiële lead kan al interessant zijn en het verschil maken in het kwartaal.

Resultaat

Je doelgroep segmenteren, vindbaar maken op LinkedIn en targeten is misschien wel dé reden waarom LeadIn zo’n succes is. Het levert conversies waar geen enkele oplossing aan kan tippen en biedt zelfs garanties.

Wil je elke maand een aantal leads? Wij stemmen het aantal leads af op de capaciteit in je organisatie en de beschikbare tijd voor follow-up.

synchronisatie

LeadIn zorgt voor de juiste samensmelting van marketing en sales gedurende de volledige salesfunnel in elke verkoopfase. Wij ontzorgen je marketing en sales op het gebied van leadgeneration zoals jij dat wenst: wil je alleen leads, afspraken of organiseer je een event, wij zorgen voor potentiële klanten!

Bijna al onze zakelijke klanten zitten op LinkedIn, dus als we nieuwe potentiële klanten daar kunnen bereiken, en kunnen omzetten tot prospects dan ben ik natuurlijk om...
— Berry van der Vugt, Sligro Food Group, Veghel