Wil je ook nieuwe dingen verzinnen?

Wil je ook nieuwe dingen verzinnen?

Ooit de skyline Nieuwegein gezien?

Ooit de skyline Nieuwegein gezien?

De mooiste plek is voor jou!

De mooiste plek is voor jou!

 

stagiair(e)

LEUKE STAGEPLEK ZOEKT ONMISBARE STAGIAIR(E).

Ben jij student marketing of commerciële economie en wil je tijdens je stage ook je marketing en sales talenten kunnen ontwikkelen? Dan krijg je bij Online Marketing Fabriek alle ruimte om dat te doen. Je leert van alles op het gebied sales en marketing, online campaining, LinkedIn marketing en lead generation. Je werkt daarnaast als lid van ons campagne team voor verschillende klanten.

Ben jij grafische vormgeving (of iets dat er op lijkt) aan het studeren? Dan is het helemaal slim om even iets van je te laten horen.

Wij zoeken dus een stagiair(e). In het online episch centrum van Nederland, Nieuwegein.

Wat doet Online Marketing Fabriek?

Online Marketing Fabriek is een jong, dynamisch bedrijf met out-of-your-comfort zone diensten. Online Marketing Fabriek fungeert als een externe marcom afdeling voor kleine en grotere bedrijven. Ons product is het realiseren van ‘groei’ (leads en deals) voor opdrachtgevers. In het model van Ansoff zitten wij voornamelijk boven de lijn. Online Marketing Fabriek blijft zichzelf uitdagen door nieuwe richtingen binnen de marketing te zoeken en zo mensen op een persoonlijke en creatieve manier te benaderen. We zijn afgestudeerd op doelgroepen, verliefd op campagnes en gek op de salesfunnel.

Wat wordt jouw rol als stagiair(e)?

Als stagiair(e) bij Online Marketing Fabriek ondersteun je het team op alle fronten en kan je je ontwikkelen tot een volwaardige sales professional. Online en offline. Je werkt actief mee aan online campagnes, maar ook in het wild sta je je mannetje. ‘Nurturing’ wordt je middle name en daarbij is de kwaliteit met de klant en de communicatie zeer belangrijk. Je houdt je oren en ogen open, maar beter als je dingen aanvoelt - wij zijn voor alles in. Wij leren graag van jou!

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een ambitieus team waar men elkaar motiveert en jouw individuele prestatie bijdraagt aan een mooi resultaat;

  • Een uitdaging in combinatie met de nodige gezelligheid;

  • Een vergoeding voor je werkzaamheden - in relatie met de toegevoegde waarde;

  • Werkomgeving met vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid;

  • Groei en ontwikkeling en realistische baanmogelijkheden.

Heb je ondernemersambities in de commercie, marketing en sales sector? Hou je van online en maak je offline het verschil? Dan is Online Marketing Fabriek voor jou wellicht een inspirerende omgeving om ervaring in op te doen.

Moet je ook een onderzoek doen, dat kan ook. Maar altijd in combinatie met een meewerkstage.

Laat ons weten waarom je het tof lijkt bij ons stage te lopen. Geen lange lølmotivatie brief, daar hebben we geen tijd voor. Wij gaan voor enthousiaste geesten en actieve mensen die durven!

Wil je eerst een referentie? Mail onze stagiair Maarten dan even, hij heeft vast wel een paar in's en out's.